magda.se
home
art
music
text

Musik har alltid varit en stor del av mitt liv. Musik sker i nuet. Spelar du in det du gör kan du lyssna på det förflutna. Skriver du ner musiken kan du ana musiken i framtiden. Här kan du lyssna på min inspelade musik.

We're Gonna Be Alrights    In the Dark    Get It Right    Can You Feel It    Moon Dance    Sing It    Life    I Like It    Just Believe    You Can Hear (Mother Nature's Calling)    Music    The Power of Love

MOTHER NATURE. Efter min andra skiva sålde jag all musikutrustning och gick vidare till andra projekt. Det var inte förrän jag fick min PowerBook 2006 som jag började skriva sånger igen. Jag upptäckte ett enkelt program, GarageBand, som jag kunde leka med. Jag började sätta ihop loopar och lade till sånger bara för skojs skull. Jag brydde mig inte ens om att koppla in en extern mikrofon utan sjöng rakt in i laptoppen. Man kan höra datafläkten ibland. 18 månader senare hade jag tolv nya sånger i min dator. Jag bestämde mig för att kalla det en skiva och brände en CD till min man och gjorde några mp3-filer till min hemsida.